Natasja uit B&B Vol liefde is zenuwachtig voor date: "Het is een tijdje geleden"

Natasja uit B&B Vol liefde is zenuwachtig voor date: "Het is een tijdje geleden"

Donderdag 28 juli 2022 om 16:06

B&B-eigenaar Natasja gaat uiteten met Jos en kijkt daar erg naar uit. Ze probeert zichzelf rustig te houden, want ze merkt dat ze stiekem toch wel nerveus begint te worden voor het etentje: "Het voelt als een eerste date. Ik ben altijd een beetje zenuwachtig voor een date. Het is best een tijdje geleden." Benieuwd naar hoe dit afloopt? Kijk dan vanavond naar B&B Vol Liefde.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Natasja uit <em>B&amp;B Vol liefde</em> is zenuwachtig voor date: &quot;Het is een tijdje geleden&quot; B&B-eigenaar Natasja gaat uiteten met Jos en kijkt daar erg naar uit. Ze probeert zichzelf rustig te houden, want ze merkt dat ze stiekem toch wel nerveus begint te worden voor het etentje: "Het voelt als een eerste date. Ik ben altijd een beetje zenuwachtig voor een date. Het is best een tijdje geleden." Benieuwd naar hoe dit afloopt? Kijk dan vanavond naar B&B Vol Liefde. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Richard krijgt in B&B Vol liefde bezoek van nieuwe date Maureen: ‘Leuk wijfie’ Bekijk deze video » Zien: Bloeit er iets op tussen B&B Vol Liefde-Hans en Petra? Bekijk deze video »
TV :
Natasja uit B&B Vol liefde is zenuwachtig voor date: "Het is een tijdje geleden"

Actuele video's

Meer actuele video's