Carrière van Sarina Wiegman zeer succesvol: "Ongelooflijk trots op de Engelse voetbalsters"

Carrière van Sarina Wiegman zeer succesvol: "Ongelooflijk trots op de Engelse voetbalsters"

Vrijdag 29 juli 2022 om 10:19

Lees hier hoe je alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen kunt volgen bij Gids.tv.

Trainster Sarina Wiegman maakt Engeland uiterst gelukkig met een finaleplaats in het EK vrouwenvoetbal en schrijft geschiedenis. Sarina is ‘ongelooflijk trots’ op de Engelse voetbalsters. Dat zei de Nederlandse bondscoach vlak na de ruime zege van haar ploeg op Zweden in de halve finale van het EK (4-0). In het Shownieuws-fragment hieronder is Sarina aan het woord, ze vertelt dat ze al van jongs af aan op het voetbalveld staat. De carrière van deze topvrouw is nog lang niet voorbij.

Carrière van <em>Sarina Wiegman</em> zeer succesvol: &quot;Ongelooflijk trots op de Engelse voetbalsters&quot; Lees hier hoe je alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen kunt volgen bij Gids.tv. Trainster Sarina Wiegman maakt Engeland uiterst gelukkig met een finaleplaats in het EK vrouwenvoetbal en schrijft geschiedenis. Sarina is ‘ongelooflijk trots’ op de Engelse voetbalsters. Dat zei de Nederlandse bondscoach vlak na de ruime zege van haar ploeg op Zweden in de halve finale van het EK (4-0). In het Shownieuws-fragment hieronder is Sarina aan het woord, ze vertelt dat ze al van jongs af aan op het voetbalveld staat. De carrière van deze topvrouw is nog lang niet voorbij. Bekijk ook Samenvatting kwartfinale Engeland - Spanje (EK vrouwenvoetbal) Bekijk deze video »
Sport :

Actuele video's

Meer actuele video's