Zien: Erica en Martien Meiland onthullen hun outfit voor bruiloft Maxime

Zien: Erica en Martien Meiland onthullen hun outfit voor bruiloft Maxime

Vrijdag 29 juli 2022 om 16:41

Nog even en dan stapt Maxime Meiland in het huwelijksbootje met haar Leroy. Martien en Erica Meiland hebben alvast voorpret in hun podcast, en de realitysterren besluiten om hun outfits al te laten zien. Erica heeft een chique Franse outfit gescoord voor het officiële gedeelte, en Martien gaat voor ‘over the top’ met een kleurrijk ensemble.

Bekijk de outfits van de Meilandjes in de video hieronder.

De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder.

Zien: Erica en Martien Meiland onthullen hun outfit voor <em>bruiloft Maxime</em> Nog even en dan stapt Maxime Meiland in het huwelijksbootje met haar Leroy. Martien en Erica Meiland hebben alvast voorpret in hun podcast, en de realitysterren besluiten om hun outfits al te laten zien. Erica heeft een chique Franse outfit gescoord voor het officiële gedeelte, en Martien gaat voor ‘over the top’ met een kleurrijk ensemble. Bekijk de outfits van de Meilandjes in de video hieronder. De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder. Maxime Meiland over bruiloft met Leroy: 'We zijn op dansles gegaan dus bruidsjurk moet lekker zitten' (video) Bekijk deze video » Maxime Meiland: 'Claire draagt hakjes en sleep op bruiloft' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's