Bijzondere beelden: Groep orka's vallen meedere zeilboten aan in Spanje

Bijzondere beelden: Groep orka's vallen meedere zeilboten aan in Spanje

Vrijdag 29 juli 2022 om 18:34

Het waren angstige momenten voor zeilers op zee, in de buurt van Spanje. Voor de kust van Galicië zijn twee schepen aangevallen door orka's. Dat was niet voor het eerst, de Spaanse kustwacht moest de afgelopen jaren al tientallen boten helpen die na een aanval niet meer verder konden. En niemand weet precies waarom de orka's dat doen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Bijzondere beelden: Groep <em>orka's</em> vallen meedere <em>zeilboten</em> aan in Spanje Het waren angstige momenten voor zeilers op zee, in de buurt van Spanje. Voor de kust van Galicië zijn twee schepen aangevallen door orka's. Dat was niet voor het eerst, de Spaanse kustwacht moest de afgelopen jaren al tientallen boten helpen die na een aanval niet meer verder konden. En niemand weet precies waarom de orka's dat doen. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: bizarre actie van vrouw die op dolfijn klom (video) Bekijk deze video » Angstige beelden: Walvis valt boot aan op zee bij Plymouth Bekijk deze video »
Nieuws :
Bijzondere beelden: Groep orka's vallen meedere zeilboten aan in Spanje

Actuele video's

Meer actuele video's