Video: Dit is het nieuwe Geluid van Qmusic 2022

Video: Dit is het nieuwe Geluid van Qmusic 2022

Zondag 31 juli 2022 om 21:35

Het spannendste radiospel van Nederland is terug! Aanstaande maandag 1 augustus in de ochtendshow van Qmusic hoor je Het Geluid van 2022 en kan jij ook weer meespelen. In de video hieronder hoor je het nieuwe Geluid van Qmusic.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Dit is het nieuwe <em>Geluid van Qmusic</em> 2022 Het spannendste radiospel van Nederland is terug! Aanstaande maandag 1 augustus in de ochtendshow van Qmusic hoor je Het Geluid van 2022 en kan jij ook weer meespelen. In de video hieronder hoor je het nieuwe Geluid van Qmusic. Tekst gaat verder onder de video. Het nieuwe GeluidWin jij een royaal jaarsalaris door een alledaags geluid te raden? RTL Boulevard heeft de primeur en in de studio is het al gissen geblazen. Heb jij al een idee? Het Geluid is hierboven te beluisteren. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Dit is het nieuwe Geluid van Qmusic 2022

Het nieuwe Geluid
Win jij een royaal jaarsalaris door een alledaags geluid te raden? RTL Boulevard heeft de primeur en in de studio is het al gissen geblazen. Heb jij al een idee? Het Geluid is hierboven te beluisteren.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's