Let's Talk About Sex: ‘Drie of vier vrouwen is voor oudere generatie’

Let's Talk About Sex: ‘Drie of vier vrouwen is voor oudere generatie’

Maandag 1 augustus 2022 om 14:06

In Let's Talk About Sex praat Lieve Blancquaert met twee mannen uit Saoedi-Arabië van verschillende generaties over relaties. De oudere man gaat met zijn vierde vrouw trouwen, de jongere vertelt dat hij het fijn vindt dat er nu meer vrijheid is op dit vlak en dat meerdere echtgenotes niet meer voor zijn generatie is. Volgens hem kunnen mannen en vrouwen tegenwoordig met elkaar praten en wandelen als je niet getrouwd bent. Maar dan grijpt de oudere man in. “Dat klopt niet, dat mag je niet zeggen. Iedereen respecteert de traditie, godzijdank. In de rest van de wereld zijn er veranderingen, maar hier is er niks waar je iets aan zou moeten veranderen.

Bekijk de beelden van Let's Talk About Sex hieronder.

Let's Talk About Sex is elke vrijdag rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Let's Talk About Sex terugkijken bij Gids.tv.

<em>Let's Talk About Sex</em>: ‘Drie of vier vrouwen is voor oudere generatie’ In Let's Talk About Sex praat Lieve Blancquaert met twee mannen uit Saoedi-Arabië van verschillende generaties over relaties. De oudere man gaat met zijn vierde vrouw trouwen, de jongere vertelt dat hij het fijn vindt dat er nu meer vrijheid is op dit vlak en dat meerdere echtgenotes niet meer voor zijn generatie is. Volgens hem kunnen mannen en vrouwen tegenwoordig met elkaar praten en wandelen als je niet getrouwd bent. Maar dan grijpt de oudere man in. “Dat klopt niet, dat mag je niet zeggen. Iedereen respecteert de traditie, godzijdank. In de rest van de wereld zijn er veranderingen, maar hier is er niks waar je iets aan zou moeten veranderen. Bekijk de beelden van Let's Talk About Sex hieronder. Let's Talk About Sex is elke vrijdag rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Let's Talk About Sex terugkijken bij Gids.tv. Let's Talk About Sex: ‘Elke 2 minuten wordt in Brazilië een vrouw verkracht’ Bekijk deze video » Let's Talk About Sex: ‘Zonen knuffelen was vroeger schandelijk in Saoedi-Arabië’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's