Erica Meiland: 'Bruiloft Maxime was een sprookje' (RTL Boulevard)

Erica Meiland: 'Bruiloft Maxime was een sprookje' (RTL Boulevard)

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade blikte met Erica Meiland nog even terug op de prachtige bruiloft van haar dochter Maxime, die afgelopen weekend plaatsvond. 'Het was zo'n mooie dag en het weer was ook zo goed dus we hebben geluk gehad. Het was net een sprookje', vertelt ze.

'Knallend feest'
Na afloop van de plechtigheid gingen de voetjes van de vloer: 'We hadden een heel knallend feest 's avonds. Lekker gedanst en een goede band.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

Erica Meiland: 'Bruiloft <em>Maxime</em> was een sprookje' (RTL Boulevard) RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade blikte met Erica Meiland nog even terug op de prachtige bruiloft van haar dochter Maxime, die afgelopen weekend plaatsvond. 'Het was zo'n mooie dag en het weer was ook zo goed dus we hebben geluk gehad. Het was net een sprookje', vertelt ze. 'Knallend feest'Na afloop van de plechtigheid gingen de voetjes van de vloer: 'We hadden een heel knallend feest 's avonds. Lekker gedanst en een goede band.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Prachtige beelden: Maxime Meiland deelt aftermovie van haar huwelijksdag Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV