Shownieuws: is de vechtscheiding van Frank en Rogier eindelijk voorbij?

Shownieuws: is de vechtscheiding van Frank en Rogier eindelijk voorbij?

Het lijkt erop dat er eindelijk een einde komt aan de vechtscheiding van Frank en Rogier. Bijna twee jaar geleden werd bekend dat de flamboyante realitysterren uit elkaar gingen en sindsdien werd er flink met modder gegooid. Nu hoeft er nog maar één handtekening te worden gezet en de scheiding is erdoor, zo meldt Shownieuws. Ook laat deskundige Bart Ettekoven weten hoe het is met Rogier na verhalen over drugsgebruik, die eerder constant de aandacht zocht maar nu is het stil. Volgens Ettekoven woont Rogier nu in Friesland, heeft hij een nieuwe liefde en is hij ‘in de vergetelheid geraakt’.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: is de vechtscheiding van Frank en Rogier eindelijk voorbij? Het lijkt erop dat er eindelijk een einde komt aan de vechtscheiding van Frank en Rogier. Bijna twee jaar geleden werd bekend dat de flamboyante realitysterren uit elkaar gingen en sindsdien werd er flink met modder gegooid. Nu hoeft er nog maar één handtekening te worden gezet en de scheiding is erdoor, zo meldt Shownieuws. Ook laat deskundige Bart Ettekoven weten hoe het is met Rogier na verhalen over drugsgebruik, die eerder constant de aandacht zocht maar nu is het stil. Volgens Ettekoven woont Rogier nu in Friesland, heeft hij een nieuwe liefde en is hij ‘in de vergetelheid geraakt’. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: Frank en Rogier scheldend in de gangen van de rechtbank: "Erg dom" Bekijk deze video » Shownieuws: Gaan Frank en Rogier het opnieuw proberen? (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV