Hart van Nederland gemist? Rookoverlast door boerenprotest langs A30: 'Afval aangestoken'

Hart van Nederland gemist? Rookoverlast door boerenprotest langs A30: 'Afval aangestoken'

Donderdag 4 augustus 2022 om 23:34

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Rookoverlast door <em>boerenprotest</em> langs A30: 'Afval aangestoken' Protesterende boeren zorgden donderdag voor overlast langs de A30 bij Lunteren. Tussen de snelweg en de parallelweg hebben de boeren afval in de brand gestoken. De rook van het vuur trekt over de weg waardoor de hulpdiensten de weg gedeeltelijk hebben afgesloten, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bizarre beelden: bekijk de eerste tweekoppige schildpad van Nederland Bekijk deze video » Hart van Nederland: stalker schiet ex dood bij drama in Roermond (video) Bekijk deze video » Mark Rutte op bezoek bij boeren: 'De zorgen kan ik niet wegnemen’ (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Protesterende boeren zorgden donderdag voor overlast langs de A30 bij Lunteren. Tussen de snelweg en de parallelweg hebben de boeren afval in de brand gestoken. De rook van het vuur trekt over de weg waardoor de hulpdiensten de weg gedeeltelijk hebben afgesloten, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's