Hart van Nederland gemist? CDA-commissielid Nick Hendriks besmet met apenpokkenvirus

Hart van Nederland gemist? CDA-commissielid Nick Hendriks besmet met apenpokkenvirus

Vrijdag 5 augustus 2022 om 22:56

<em>Hart van Nederland</em> gemist? CDA-commissielid <em>Nick Hendriks</em> besmet met apenpokkenvirus 'Mijn eerste dagen van augustus gewoon een ramp. Ziek, pijn hebben en in Thuisquarantaine zitten alleen is gewoon vreselijk.' Twitterde Nick Hendriks, commissielid van CDA-Zaanstad. Het bleek dat hij gegrepen is door het apenpokkenvirus. Momenteel raakt de ziekte vooral homoseksuele mannen: "Je hoeft je er niet voor te schamen." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Amsterdam Pride kan superspread event worden van apenpokkenvirus Bekijk deze video » Video: eerste mannen gevaccineerd voor apenpokken in Nederland Bekijk deze video »
Nieuws :

'Mijn eerste dagen van augustus gewoon een ramp. Ziek, pijn hebben en in Thuisquarantaine zitten alleen is gewoon vreselijk.' Twitterde Nick Hendriks, commissielid van CDA-Zaanstad. Het bleek dat hij gegrepen is door het apenpokkenvirus. Momenteel raakt de ziekte vooral homoseksuele mannen: "Je hoeft je er niet voor te schamen."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's