Zien: Max Verstappen op familievakantie met grote liefde Kelly Piquet

Zien: Max Verstappen op familievakantie met grote liefde Kelly Piquet

Over drie weken staat de GP van België op de Formule 1-planning. ot die tijd staan de bolides in de garage voor een opknapbeurt en ook de coureurs zelf zijn wel toe aan een beetje verfrissing. Ook Max Verstappen weet zijn zomervakantie goed te besteden.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Max Verstappen</em> op familievakantie met grote liefde <em>Kelly Piquet</em> Over drie weken staat de GP van België op de Formule 1-planning. ot die tijd staan de bolides in de garage voor een opknapbeurt en ook de coureurs zelf zijn wel toe aan een beetje verfrissing. Ook Max Verstappen weet zijn zomervakantie goed te besteden. Tekst gaat verder onder de video. Welverdiende vakantieZoals we weten is Max Verstappen een echte familieman en ook in de zomervakantie brengt hij graag tijd door met zijn familie. De Nederlander is op vakantie naar de Franse Rivièra met onder andere zijn moeder Sophie Kumpen, zus Victoria Verstappen en vriendin Kelly Piquet. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Max Verstappen op familievakantie met grote liefde Kelly Piquet

Welverdiende vakantie
Zoals we weten is Max Verstappen een echte familieman en ook in de zomervakantie brengt hij graag tijd door met zijn familie. De Nederlander is op vakantie naar de Franse Rivièra met onder andere zijn moeder Sophie Kumpen, zus Victoria Verstappen en vriendin Kelly Piquet.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV