Astrid in B&B Vol Liefde: 'Ik voel me neergezet als bitch en kenau'

Astrid in B&B Vol Liefde: 'Ik voel me neergezet als bitch en kenau'

Astrid voelt zich door Harmjan neergezet als een bitch en als een kenau en is daar helemaal klaar mee: 'Als je met mij wil praten of iets te zeggen hebt dan kun je dat gewoon zeggen maar vastpakken daar heb ik gewoon geen zin in. Ik was vanmorgen weer de bitch en gisterenavond was ik de bitch toen ik probeerde uit te leggen over de trampoline', briest ze.

'Respectloos'
Harmjan herkent zich niet in de kritiek maar Astrid tiert lekker door: 'Er werd tegen mij geschreeuwd.' De B&B-eigenaresse vindt het flink respectloos allemaal: 'Ik vind het niet ok.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder.

Astrid in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: 'Ik voel me neergezet als bitch en kenau' Astrid voelt zich door Harmjan neergezet als een bitch en als een kenau en is daar helemaal klaar mee: 'Als je met mij wil praten of iets te zeggen hebt dan kun je dat gewoon zeggen maar vastpakken daar heb ik gewoon geen zin in. Ik was vanmorgen weer de bitch en gisterenavond was ik de bitch toen ik probeerde uit te leggen over de trampoline', briest ze. 'Respectloos'Harmjan herkent zich niet in de kritiek maar Astrid tiert lekker door: 'Er werd tegen mij geschreeuwd.' De B&B-eigenaresse vindt het flink respectloos allemaal: 'Ik vind het niet ok.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: Astrid is WOEST & Natasja wil meer van de piercings van Menno weten Bekijk deze video » Astrid wordt gek van dates in B&B Vol Liefde: ‘Twee tegen één, kappen nou!’ Bekijk deze video »
TV :
Astrid in B&B Vol Liefde: 'Ik voel me neergezet als bitch en kenau'

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV