Kiest Mart Hoogkamer voor het liedje van Jeroen en Robert? (I Want Your Song)

Kiest Mart Hoogkamer voor het liedje van Jeroen en Robert? (I Want Your Song)

Vanavond zien we Mart Hoogkamer in het zangprograma I Want Your Song. Mart zingt een stukje van het nummer van Jeroen en Robert. Zal de volkszanger voor deze single gaan? Bekijk hieronder een fragment van I Want Your Song met het nummer van Jeroen en Robert.

I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Kiest <em>Mart Hoogkamer</em> voor het liedje van Jeroen en Robert? (<em>I Want Your Song</em>) Vanavond zien we Mart Hoogkamer in het zangprograma I Want Your Song. Mart zingt een stukje van het nummer van Jeroen en Robert. Zal de volkszanger voor deze single gaan? Bekijk hieronder een fragment van I Want Your Song met het nummer van Jeroen en Robert. I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook I Want Your Song gemist? Is dit het nieuwe liedje van Rolf Sanchez? (video) Bekijk deze video » I Want Your Song: Samantha Steenwijk wordt toegezongen door Ammar Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV