EK wielrennen: Fabio Jakobsen sprint naar Europese titel in München

EK wielrennen: Fabio Jakobsen sprint naar Europese titel in München

Dat het Europese kampioenschap wielrennen in München ging uitmonden in een sprint was van tevoren al zo klaar als een klontje. Dat Fabio Jakobsen één van de grote favorieten was ook, maar dat de Nederlander het dan ook waarmaakt is bijzonder knap te noemen.

Tekst gaat verder onder de video.

EK wielrennen: <em>Fabio Jakobsen</em> sprint naar <em>Europese titel</em> in München Dat het Europese kampioenschap wielrennen in München ging uitmonden in een sprint was van tevoren al zo klaar als een klontje. Dat Fabio Jakobsen één van de grote favorieten was ook, maar dat de Nederlander het dan ook waarmaakt is bijzonder knap te noemen. Tekst gaat verder onder de video. Fabio JackobsenMede dankzij een perfecte leadout van Danny van Poppel wint Fabio Jakobsen in München de Europese titel op de weg. Arnaud Demare wordt tweede en Tim Merlier derde. Zo is er na zeven wereldtitels nu ook continentaal succes voor Nederland. Het EK wielrennen op de weg is op zondag 14 augustus (mannen) en zondag 21 augustus (vrouwen) te zien bij de NOS op NPO 1, NOS.nl en via de livestream bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Fabio Jakobsen wint Kuurne-Brussel-Kuurne 2022 (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
EK wielrennen: Fabio Jakobsen sprint naar Europese titel in München

Fabio Jackobsen
Mede dankzij een perfecte leadout van Danny van Poppel wint Fabio Jakobsen in München de Europese titel op de weg. Arnaud Demare wordt tweede en Tim Merlier derde. Zo is er na zeven wereldtitels nu ook continentaal succes voor Nederland.

Het EK wielrennen op de weg is op zondag 14 augustus (mannen) en zondag 21 augustus (vrouwen) te zien bij de NOS op NPO 1, NOS.nl en via de livestream bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV