Zomergasten gemist? Dichter des Vaderlands Lieke Marsman over taalmonsters

Zomergasten gemist? Dichter des Vaderlands Lieke Marsman over taalmonsters

Sunday 14 August 2022 om 22:15

Filosoof en Dichter des Vaderlands Lieke Marsman geldt als een van de meest gelauwerde en aansprekende dichters van haar generatie. In haar werk gaan het persoonlijke en politieke hand in hand. Janine Abbring gaat in gesprek met Marsman.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Zomergasten</em> gemist? Dichter des Vaderlands <em>Lieke Marsman</em> over taalmonsters Filosoof en Dichter des Vaderlands Lieke Marsman geldt als een van de meest gelauwerde en aansprekende dichters van haar generatie. In haar werk gaan het persoonlijke en politieke hand in hand. Janine Abbring gaat in gesprek met Marsman. Tekst gaat verder onder de video. TaalmonstersLieke Marsman vertelt in Zomergasten over taalmonsters en de betekenis van taal: "Er wordt door overheidsapparaten, ook in Nederland, vaak taal geproduceerd die nergens op slaat!" Zomergasten met Lieke Marsman is op zondag 14 augustus om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Derk Sauer in Zomergasten over Russische propaganda: "Jullie zijn gebrainwasht" Bekijk deze video » Derk Sauer in Zomergasten over Rusland in de jaren negentig: "Enorme doorbraak" Bekijk deze video »
TV :
Zomergasten gemist? Dichter des Vaderlands Lieke Marsman over taalmonsters

Taalmonsters
Lieke Marsman vertelt in Zomergasten over taalmonsters en de betekenis van taal: "Er wordt door overheidsapparaten, ook in Nederland, vaak taal geproduceerd die nergens op slaat!"

Zomergasten met Lieke Marsman is op zondag 14 augustus om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's