B&B Vol Liefde: Ted rent gillend achter hond, kat en muis aan

B&B Vol Liefde: Ted rent gillend achter hond, kat en muis aan

Maandag 15 augustus 2022 om 14:33

Ted krijgt een en ander te verduren met haar dates in B&B Vol Liefde. Maar ook de beestenboel zorgt voor heel wat consternatie in de Portugese bed & breakfast van Ted. De kat heeft namelijk een muis gevangen en Ted wil dat liever niet in huis hebben. Even later is het niet de kat maar de hond die de muis pakt, en Ted probeert het beestje te bevrijden…

Bekijk de video van B&B Vol Liefde hieronder.

B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Ted rent gillend achter hond, kat en muis aan Ted krijgt een en ander te verduren met haar dates in B&B Vol Liefde. Maar ook de beestenboel zorgt voor heel wat consternatie in de Portugese bed & breakfast van Ted. De kat heeft namelijk een muis gevangen en Ted wil dat liever niet in huis hebben. Even later is het niet de kat maar de hond die de muis pakt, en Ted probeert het beestje te bevrijden… Bekijk de video van B&B Vol Liefde hieronder. B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Maandag in B&B Vol Liefde: nu al klaar tussen Richard en Esther? Bekijk deze video » Dames in rep en roer in B&B Vol Liefde: 'Petra, Hans gaat op z’n knieën!' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's