Heftig: in Den Haag al 2 miljoen liter water verspild door openen brandkranen

Heftig: in Den Haag al 2 miljoen liter water verspild door openen brandkranen

Maandag 15 augustus 2022 om 15:50

In Den Haag lijkt het bijna een traditie te worden om brandkranen te openen als mensen last hebben van de hitte. Kinderen spelen dan in een enorme fontein, maar op deze manier worden vele duizenden liters water verspild. Ook dit weekend was het weer feest in Den Haag, op verschillende plekken werden de brandkranen geopend. Nu is uitgerekend dat in Den Haag dit jaar op deze manier al twee miljoen liter water is verspild, terwijl een watertekort dreigt door de droogte.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Heftig: in Den Haag al 2 miljoen liter <em>water verspild</em> door openen brandkranen In Den Haag lijkt het bijna een traditie te worden om brandkranen te openen als mensen last hebben van de hitte. Kinderen spelen dan in een enorme fontein, maar op deze manier worden vele duizenden liters water verspild. Ook dit weekend was het weer feest in Den Haag, op verschillende plekken werden de brandkranen geopend. Nu is uitgerekend dat in Den Haag dit jaar op deze manier al twee miljoen liter water is verspild, terwijl een watertekort dreigt door de droogte. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Piet Verdonschot in Op1: 'Als de gletsjer op is, hebben we een droogvallende Rijn' Bekijk deze video » Tijdelijk sproeiverbod in West-Brabant door extreme droogte: "Uitzonderlijke situatie" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's