Ronnie Flex: ‘Veel optredens financiële keuze na 2 jaar geen inkomsten’ (video)

Ronnie Flex: ‘Veel optredens financiële keuze na 2 jaar geen inkomsten’ (video)

Donderdag 18 augustus 2022 om 10:57

Bekijk hier welke films en series nieuw op Videoland in augustus 2022 te zien zijn.

Ronnie Flex kan deze zomer na de coronacrisis weer lekker losgaan met optredens. In zijn realityserie Ronnie: de familie Flex vertelt de rapper dat er veel optredens gepland staan, om een speciale reden. “Als ik heel eerlijk ben, is het zo hard werken aankomende zomer ook wel echt een financiële keuze, meer dan dat ik het echt graag wil. Ik vind het wel leuk om op te treden, maar de veelvuldigheid van optredens is wel financieel.” Ronnie en zijn vriendin Demi zijn naar Dubai op vakantie gegaan en hebben veel uitgegeven terwijl er geen geld binnenkwam. “We hadden het misschien iets rustiger aan moeten doen”, aldus Demi. “Daar moet jij nu een beetje voor boeten inderdaad, om meer te werken om dat een beetje te compenseren.”

Bekijk in de video hieronder het fragment van Ronnie: de familie Flex. Ronnie: de familie Flex is elke woensdag te zien bij Videoland.

<em>Ronnie Flex</em>: ‘Veel optredens financiële keuze na 2 jaar geen inkomsten’ (video) Bekijk hier welke films en series nieuw op Videoland in augustus 2022 te zien zijn. Ronnie Flex kan deze zomer na de coronacrisis weer lekker losgaan met optredens. In zijn realityserie Ronnie: de familie Flex vertelt de rapper dat er veel optredens gepland staan, om een speciale reden. “Als ik heel eerlijk ben, is het zo hard werken aankomende zomer ook wel echt een financiële keuze, meer dan dat ik het echt graag wil. Ik vind het wel leuk om op te treden, maar de veelvuldigheid van optredens is wel financieel.” Ronnie en zijn vriendin Demi zijn naar Dubai op vakantie gegaan en hebben veel uitgegeven terwijl er geen geld binnenkwam. “We hadden het misschien iets rustiger aan moeten doen”, aldus Demi. “Daar moet jij nu een beetje voor boeten inderdaad, om meer te werken om dat een beetje te compenseren.” Bekijk in de video hieronder het fragment van Ronnie: de familie Flex. Ronnie: de familie Flex is elke woensdag te zien bij Videoland. Video: Ronnie Flex openhartig over gezondheidsproblemen in reallifesoap Bekijk deze video » Ronnie Flex en Demi de Boer over 2e seizoen van hun realityserie: "Ik ben kapot" Bekijk deze video »
TV :
Ronnie Flex: ‘Veel optredens financiële keuze na 2 jaar geen inkomsten’ (video)

Actuele video's

Meer actuele video's