RTL Boulevard: Dit is waarom acteurs graag in biopics spelen

RTL Boulevard: Dit is waarom acteurs graag in biopics spelen

Donderdag 18 augustus 2022 om 20:16

Het is sinds een aantal jaar een grote trend in filmland: de (muzikale) biopic. De films, waarvan Bohemian Rhapsody en het recente Elvis beroemde voorbeelden zijn, wonnen zelfs prijzen en het vergt voor de acteurs veel voorbereiding.

<em>RTL Boulevard</em>: Dit is waarom acteurs graag in <em>biopics</em> spelen Het is sinds een aantal jaar een grote trend in filmland: de (muzikale) biopic. De films, waarvan Bohemian Rhapsody en het recente Elvis beroemde voorbeelden zijn, wonnen zelfs prijzen en het vergt voor de acteurs veel voorbereiding. "Speciale rol"In bovenstaande video zie je bijvoorbeeld Oscarwinnende acteurs Rami Malek, Renee Zellweger en ook Austin Butler, die nog niet zo lang geleden te zien was als Elvis Presley: "Het is wel een hele speciale rol, hoor. Je hebt de beste mensen om je heen." Lees ook onze streamingrecensie van Elvis, die nu te zien is op Pathé Thuis. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Austin Butler over film Elvis Presley: "Ik bestudeerde hoe z'n voeten bewgoen" (video) Bekijk deze video » Tom Hanks kruipt in de huid van Nederlandse kolonel: "Bijzonder figuur" Bekijk deze video »
Film :
RTL Boulevard: Dit is waarom acteurs graag in biopics spelen

"Speciale rol"
In bovenstaande video zie je bijvoorbeeld Oscarwinnende acteurs Rami Malek, Renee Zellweger en ook Austin Butler, die nog niet zo lang geleden te zien was als Elvis Presley: "Het is wel een hele speciale rol, hoor. Je hebt de beste mensen om je heen."

Lees ook onze streamingrecensie van Elvis, die nu te zien is op Pathé Thuis.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's