René van der Gijp over unieke dubbelslag Femke Bol: "Dit is historisch"

René van der Gijp over unieke dubbelslag Femke Bol: "Dit is historisch"

Zaterdag 20 augustus 2022 om 09:17

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 19 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Femke Bol heeft vrijdagavond in München voor een unieke dubbelslag op het EK atletiek. Het 22-jarige supertalent snelde in het Olympiastadion naar een tijd van 52,67 seconden, een kampioenschapsrecord.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>René van der Gijp</em> over unieke dubbelslag <em>Femke Bol</em>: &quot;Dit is historisch&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 19 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Femke Bol heeft vrijdagavond in München voor een unieke dubbelslag op het EK atletiek. Het 22-jarige supertalent snelde in het Olympiastadion naar een tijd van 52,67 seconden, een kampioenschapsrecord. Tekst gaat verder onder de video. Dubbelslag van BolDe mannen van Vandaag Inside werden in de uitzending live geïnformeerd over de unieke dubbelslag van Bol. René van der Gijp reageert op de prestaties van het 22-jarige supertalent: "Dit is historisch man, echt bizar goed!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook ZIEN: Femke Bol wint GOUD op 400 meter (EK atletiek) Bekijk deze video » Femke Bol na winnen goud op EK atletiek: "Het is niet te geloven" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :

Dubbelslag van Bol
De mannen van Vandaag Inside werden in de uitzending live geïnformeerd over de unieke dubbelslag van Bol. René van der Gijp reageert op de prestaties van het 22-jarige supertalent: "Dit is historisch man, echt bizar goed!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's