We Need to Talk About Cosby gemist? Bekijk hier de hele uitzending

We Need to Talk About Cosby gemist? Bekijk hier de hele uitzending

We Need to Talk About Cosby gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week is van maandag tot en met donderdag de documentaireserie We Need to Talk About Cosby te zien. In deze onthullende serie wordt een portret van Bill Cosby geschetst. De geliefde komiek, bekend van The Cosby Show, is hard van zijn voetstuk gevallen. Alle fragmenten uit deze uitzending We Need to Talk About Cosby: ‘Een van de grootste seksuele roofdieren in Hollywood’ Bekijk deze video » EmancipatieAls eerste Afro-Amerikaanse acteur met een hoofdrol in een televisieserie in de jaren zestig en zeventig speelde Cosby een grote rol in de emancipatie van zwarte acteurs in Hollywood. Ook doorbrak hij de raciale grenzen als stand-upcomedian. Internationaal brak hij in de jaren tachtig door met zijn The Cosby Show waar hij zelf coproducent van was. SeksArchiefbeelden werpen een nieuw licht op de principiële 'held' en op zijn invloed. In zijn vroege werk vertelt hij al hoe hij vrouwen drogeert om seks te krijgen, waar toen hard om gelachen werd. Aan de hand van interviews met comedians, journalisten en vrouwen die hun meest persoonlijke en schrijnende ontmoetingen met Cosby delen wordt een volledig portret van Bill Cosby geschetst. Bekijk ook Zien: Emotionele Bill Cosby met gejuich onthaald na verlaten gevangenis Bekijk deze video » Bill Cosby onverwacht vrijgesproken na #MeToo-zaak (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
We Need to Talk About Cosby gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Deze week is van maandag tot en met donderdag de documentaireserie We Need to Talk About Cosby te zien. In deze onthullende serie wordt een portret van Bill Cosby geschetst. De geliefde komiek, bekend van The Cosby Show, is hard van zijn voetstuk gevallen.

Emancipatie
Als eerste Afro-Amerikaanse acteur met een hoofdrol in een televisieserie in de jaren zestig en zeventig speelde Cosby een grote rol in de emancipatie van zwarte acteurs in Hollywood. Ook doorbrak hij de raciale grenzen als stand-upcomedian. Internationaal brak hij in de jaren tachtig door met zijn The Cosby Show waar hij zelf coproducent van was.

Seks
Archiefbeelden werpen een nieuw licht op de principiële 'held' en op zijn invloed. In zijn vroege werk vertelt hij al hoe hij vrouwen drogeert om seks te krijgen, waar toen hard om gelachen werd. Aan de hand van interviews met comedians, journalisten en vrouwen die hun meest persoonlijke en schrijnende ontmoetingen met Cosby delen wordt een volledig portret van Bill Cosby geschetst.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV