Nieuwe beelden: Goede Tijden, Slechte Tijden start maandag 29 augustus

Nieuwe beelden: Goede Tijden, Slechte Tijden start maandag 29 augustus

Dinsdag 23 augustus 2022 om 10:25

Nog even geduld voor de Goede Tijden, Slechte Tijden-fans. Om precies te zijn nog zes nachtjes slapen en dan zien we hoe het verder gaat met de soapies na de spannende zomercliff. Hoe verloopt de bevalling van Shanti en zal Julian de gevangenis in moeten? Bekijk de beelden van de nieuwe reeks van GTST in de video van RTL hieronder.

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 29 augustus van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Nieuwe beelden: <em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em> start maandag 29 augustus Nog even geduld voor de Goede Tijden, Slechte Tijden-fans. Om precies te zijn nog zes nachtjes slapen en dan zien we hoe het verder gaat met de soapies na de spannende zomercliff. Hoe verloopt de bevalling van Shanti en zal Julian de gevangenis in moeten? Bekijk de beelden van de nieuwe reeks van GTST in de video van RTL hieronder. Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 29 augustus van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Cliffhanger GTST 2022: Alles gaat fout tijdens de bevalling van Shanti Bekijk deze video » Nieuw seizoen GTST: gaat Julian, gespeeld door Cas Jansen, naar de gevangenis? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's