Live stream loting Conference League groepsfase (vrijdag 26 augustus)

Live stream loting Conference League groepsfase (vrijdag 26 augustus)

Kijk op vrijdag 26 augustus om 18.30 uur LIVE naar de loting van de Conference League via bovenstaande livestream.

Op vrijdag 26 augustus is vanaf 18.30 uur de loting van de groepsfase van de UEFA Conference League te zien. AZ en FC Twente komen alle twee onbeschadigd uit de play offs ronde van de derde Europese competitie.

De Conference League-loting voor de groepsfase is vrijdag 26 augustus om 18.30 uur live te zien bij ESPN en via de livestream van de UEFA via Gids.tv.

Live stream loting <em>Conference League</em> groepsfase (vrijdag 26 augustus) Kijk op vrijdag 26 augustus om 18.30 uur LIVE naar de loting van de Conference League via bovenstaande livestream. Op vrijdag 26 augustus is vanaf 18.30 uur de loting van de groepsfase van de UEFA Conference League te zien. AZ en FC Twente komen alle twee onbeschadigd uit de play offs ronde van de derde Europese competitie. De Conference League-loting voor de groepsfase is vrijdag 26 augustus om 18.30 uur live te zien bij ESPN en via de livestream van de UEFA via Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting AZ - Gil Vicente (play offs Conference League) Bekijk deze video » Samenvatting Fiorentina - FC Twente (play-offs Conference League) Bekijk deze video »
Live :
Live stream loting Conference League groepsfase (vrijdag 26 augustus)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV