Jinek gemist? 'NS-personeel wil eerst meer poen'

Jinek gemist? 'NS-personeel wil eerst meer poen'

Woensdag 31 augustus 2022 om 09:36

Nederland kon dinsdag vrijwel de hele dag geen gebruik maken van de trein, vanwege de staking van de NS. Ron Christiaanse, die al 40 jaar bij het bedrijf werkt als machinist, vertelde dinsdagavond bij Jinek over de redenen: 'Allereerst hebben we het natuurlijk over poen. De werkdruk is enorm hoog. Waardering, respect en fatsoen. Dat zijn de kernwoorden wat de hele problematiek weergeeft.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 30 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek gemist? '<em>NS-personeel</em> wil eerst meer poen' Nederland kon dinsdag vrijwel de hele dag geen gebruik maken van de trein, vanwege de staking van de NS. Ron Christiaanse, die al 40 jaar bij het bedrijf werkt als machinist, vertelde dinsdagavond bij Jinek over de redenen: 'Allereerst hebben we het natuurlijk over poen. De werkdruk is enorm hoog. Waardering, respect en fatsoen. Dat zijn de kernwoorden wat de hele problematiek weergeeft.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 30 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? 'NS-personeel wil eerst meer poen'

Actuele video's

Meer actuele video's