In Steenrijk, straatarm: worden dromen werkelijkheid?

In Steenrijk, straatarm: worden dromen werkelijkheid?

Woensdag 31 augustus 2022 om 22:01

De verschillen tussen de gezinnen op materieel gebied zijn ook in deze aflevering van Steenrijk, straatarm weer duidelijk te zien. Bij aankomst in het tijdelijk nieuwe onderkomen ontlokt de aanblik alleen al van de 'bolides' het 'arme' gezin uitspraken als "Wat een dikke auto" en "Ik sta hier gewoon te shaken!" Betekent dit dat eindelijk de dromen van de kinderen werkelijkheid zullen worden? Dat zien we vanavond in de nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm. Bekijk het fragment hieronder.

In <em>Steenrijk, straatarm</em>: worden dromen werkelijkheid? De verschillen tussen de gezinnen op materieel gebied zijn ook in deze aflevering van Steenrijk, straatarm weer duidelijk te zien. Bij aankomst in het tijdelijk nieuwe onderkomen ontlokt de aanblik alleen al van de 'bolides' het 'arme' gezin uitspraken als "Wat een dikke auto" en "Ik sta hier gewoon te shaken!" Betekent dit dat eindelijk de dromen van de kinderen werkelijkheid zullen worden? Dat zien we vanavond in de nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm. Bekijk het fragment hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: Familie van hartpatiënt Gio maakt van niets iets (video) Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: moeder in tranen om mooi huis en financiële situatie Bekijk deze video » Steenrijk, straatarm: zorgeloos shoppen voor kinderen maakt moeder emotioneel Bekijk deze video »
TV :

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's