We zijn er bijna!: moderne techniek maakt kaarsje aansteken erg ingewikkeld

We zijn er bijna!: moderne techniek maakt kaarsje aansteken erg ingewikkeld

Donderdag 1 september 2022 om 11:55

In We zijn er bijna! willen twee dames in een kerk graag een kaarsje aansteken, om dierbaren te herdenken. Maar dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn. Het zijn geen ‘ouderwetste’ kaarsjes met een lontje en lucifer, maar deze hebben stroom nodig om te branden. Dat maakt één kaars aansteken erg lastig...

Bekijk de beelden van We zijn er bijna! hieronder.

We zijn er bijna! is elke dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv.

<em>We zijn er bijna!</em>: moderne techniek maakt kaarsje aansteken erg ingewikkeld In We zijn er bijna! willen twee dames in een kerk graag een kaarsje aansteken, om dierbaren te herdenken. Maar dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn. Het zijn geen ‘ouderwetste’ kaarsjes met een lontje en lucifer, maar deze hebben stroom nodig om te branden. Dat maakt één kaars aansteken erg lastig... Bekijk de beelden van We zijn er bijna! hieronder. We zijn er bijna! is elke dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv. We zijn er bijna!: deelnemers Sjaak en Thea zijn laaiend enthousiast over hun reis Bekijk deze video » We zijn er bijna!: Anke heeft speciale techniek voor lichtcontrole zonder geschreeuw Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's