Fout maar goud: Marieke Elsinga blundert bij Britney Spears-vraag

Fout maar goud: Marieke Elsinga blundert bij Britney Spears-vraag

Gisteren zagen we de eerste aflevering van het nieuwe RTL 4-programma Fout maar goud. Hierin draait het allemaal om guilty pleasures. Teamcaptains Marieke Elsinga en Gerard Joling hebben het naar hun zin, alleen verloopt het bij Marieke net even anders dan ze had gedacht. Bekijk het fragment hieronder.

Britney Spears
Zo zelfverzekerd als Marieke begon, zo betrapt als ze zich voelde zakte ze door haar knieën toen de titel van het Britney Spears-nummer bekend werd gemaakt. Ook Mattie Valk voelt enige schaamte wanneer zijn mede-duolid van de ochtendshow van Q-music de titel van één van de bekendste nummers ooit vergeet. Bekijk de beelden van Fout maar goud hieronder.

Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv.

<em>Fout maar goud</em>: <em>Marieke Elsinga</em> blundert bij <em>Britney Spears</em>-vraag Gisteren zagen we de eerste aflevering van het nieuwe RTL 4-programma Fout maar goud. Hierin draait het allemaal om guilty pleasures. Teamcaptains Marieke Elsinga en Gerard Joling hebben het naar hun zin, alleen verloopt het bij Marieke net even anders dan ze had gedacht. Bekijk het fragment hieronder. Britney SpearsZo zelfverzekerd als Marieke begon, zo betrapt als ze zich voelde zakte ze door haar knieën toen de titel van het Britney Spears-nummer bekend werd gemaakt. Ook Mattie Valk voelt enige schaamte wanneer zijn mede-duolid van de ochtendshow van Q-music de titel van één van de bekendste nummers ooit vergeet. Bekijk de beelden van Fout maar goud hieronder. Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv. :[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending
TV :
Fout maar goud: Marieke Elsinga blundert bij Britney Spears-vraag

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV