Video: Serena Williams verliest op US Open in haar laatste wedstrijd als prof

Video: Serena Williams verliest op US Open in haar laatste wedstrijd als prof

Zaterdag 3 september 2022 om 08:41

Serena Williams is uitgeschakeld in de US Open. De Amerikaanse verloor van de Australische Ajla Tomljanovic. Waarschijnlijk is het de laatste wedstrijd van Williams als prof.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Serena Williams</em> verliest op <em>US Open</em> in haar laatste wedstrijd als prof Serena Williams is uitgeschakeld in de US Open. De Amerikaanse verloor van de Australische Ajla Tomljanovic. Waarschijnlijk is het de laatste wedstrijd van Williams als prof. Lees verder onder de video. PensioenNa afloop van de verloren wedstrijd (7-5 6-7 6-1) bedankte Williams haar vader, moeder en haar zus Venus. Het lijkt erop dat de 'greatest of all time' nu echt met pensioen gaat. Na een carrière van ruim 25 jaar moet de tenniswereld zonder haar verder. Bekijk de samenvatting van de laatste wedstrijd van Serena Williams op de US Open hierboven. US Open: Serena Williams verslaat Kovinic en is door naar 2e ronde, bekijk de samenvatting Bekijk deze video » Video: Serena Williams begint aan afscheidstournee met groot spektakel Bekijk deze video » US Open: Serena Williams verslaat ook Kontaveit, bekijk het matchpoint Bekijk deze video »
Tennis :
Video: Serena Williams verliest op US Open in haar laatste wedstrijd als prof

Pensioen
Na afloop van de verloren wedstrijd (7-5 6-7 6-1) bedankte Williams haar vader, moeder en haar zus Venus. Het lijkt erop dat de 'greatest of all time' nu echt met pensioen gaat. Na een carrière van ruim 25 jaar moet de tenniswereld zonder haar verder.

Bekijk de samenvatting van de laatste wedstrijd van Serena Williams op de US Open hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's