Video: Dit zijn alle veertig deelnemers van Een Jaar Van Je Leven

Video: Dit zijn alle veertig deelnemers van Een Jaar Van Je Leven

Zondag 4 september 2022 om 22:45

Zondagavond kon je op SBS6 kijken naar de kick-off van Een Jaar Van Je Leven. In deze nieuwe realityshow sluiten veertig deelnemers zichzelf gedurende een jaar af van de buitenwereld. 365 dagen lang draait alles om het elimineren van je mededeelnemers. Er ligt namelijk één miljoen euro klaar voor de winnaar.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Dit zijn alle <em>veertig deelnemers</em> van <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Zondagavond kon je op SBS6 kijken naar de kick-off van Een Jaar Van Je Leven. In deze nieuwe realityshow sluiten veertig deelnemers zichzelf gedurende een jaar af van de buitenwereld. 365 dagen lang draait alles om het elimineren van je mededeelnemers. Er ligt namelijk één miljoen euro klaar voor de winnaar. Tekst gaat verder onder de video. DeelnemersIn bovenstaande video kun je kennismaken met de deelnemers van het programma en het format. Vanaf maandag 5 september zijn de afleveringen van Een Jaar Van Je Leven elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Ook is er 24/7 een livestream te volgen op Videoland. Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanavond zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kandidaten krijgen rekensom bij kick-off Een Jaar Van Je Leven: ‘Dit is een drama’ Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van de kick-off 'Een Jaar van Je Leven' Bekijk deze video »
TV :

Deelnemers
In bovenstaande video kun je kennismaken met de deelnemers van het programma en het format. Vanaf maandag 5 september zijn de afleveringen van Een Jaar Van Je Leven elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Ook is er 24/7 een livestream te volgen op Videoland.

Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanavond zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's