Sandra Schuurhof: 'Prinses Amalia leeft studentenleven met de rem erop' (Shownieuws)

Sandra Schuurhof: 'Prinses Amalia leeft studentenleven met de rem erop' (Shownieuws)

Dinsdag 6 september 2022 om 09:37

Onder het oog van vrijwel de hele vaderlandse pers maakte prinses Amalia maandag haar opwachting bij de Universiteit van Amsterdam. 'Het was het eerste fotomoment zonder haar ouders en in ruil voor dit moeten we haar nu vier jaar met rust laten, dat zullen we dan ook maar doen', vertelt Evert Santegoeds.

'Leven met de rem erop'
Hoe normaal wordt het studentenleven van de kroonprinses? 'Ze gaan er alles aan doen om haar een rustige studietijd te bezorgen, althans buiten het oog van alle covers van de bladen', geeft royaltyverslaggever Sandra Schuurhof aan. Ze kan natuurlijk best ergens een kroegje induiken maar met alle smartphones overal wordt het lastig om uit de ban te springen: 'Ze zal altijd met de rem erop moeten leven, veel meer dan haar vader.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Sandra Schuurhof: '<em>Prinses Amalia</em> leeft studentenleven met de rem erop' (Shownieuws) Onder het oog van vrijwel de hele vaderlandse pers maakte prinses Amalia maandag haar opwachting bij de Universiteit van Amsterdam. 'Het was het eerste fotomoment zonder haar ouders en in ruil voor dit moeten we haar nu vier jaar met rust laten, dat zullen we dan ook maar doen', vertelt Evert Santegoeds. 'Leven met de rem erop'Hoe normaal wordt het studentenleven van de kroonprinses? 'Ze gaan er alles aan doen om haar een rustige studietijd te bezorgen, althans buiten het oog van alle covers van de bladen', geeft royaltyverslaggever Sandra Schuurhof aan. Ze kan natuurlijk best ergens een kroegje induiken maar met alle smartphones overal wordt het lastig om uit de ban te springen: 'Ze zal altijd met de rem erop moeten leven, veel meer dan haar vader.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Prinses Amalia start haar studie in Amsterdam (Goedemorgen Nederland) Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Prinses Amalia maakt indruk met eerste solo-fotosessie' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's