Op1: oudere dames Linda & Mineke over hun geldzorgen

Op1: oudere dames Linda & Mineke over hun geldzorgen

Donderdag 8 september 2022 om 09:04

Veel ouderen raken mentaal en fysiek overbelast vanwege geldzorgen, die de afgelopen tijd flink groter zijn geworden door de stijgende inflatie en de energiecrisis. Twee sympathieke dames op leeftijd, Linda en Mineke, vertelden woensdagavond bij Op1 of ze nog een beetje kunnen rondkomen: 'Ik houd niks over, ik teer in maar ik heb altijd gespaard', vertelt die laatste.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Op1: oudere dames <em>Linda &amp; Mineke</em> over hun geldzorgen Veel ouderen raken mentaal en fysiek overbelast vanwege geldzorgen, die de afgelopen tijd flink groter zijn geworden door de stijgende inflatie en de energiecrisis. Twee sympathieke dames op leeftijd, Linda en Mineke, vertelden woensdagavond bij Op1 of ze nog een beetje kunnen rondkomen: 'Ik houd niks over, ik teer in maar ik heb altijd gespaard', vertelt die laatste. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.
TV :
Op1: oudere dames Linda & Mineke over hun geldzorgen

Actuele video's

Meer actuele video's