Zien: Arjen Lubach pakt Joost Van Roost van ExxonMobil keihard aan, "helemaal gek"

Zien: Arjen Lubach pakt Joost Van Roost van ExxonMobil keihard aan, "helemaal gek"

Vrijdag 9 september 2022 om 07:44

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Arjen Lubach</em> pakt Joost Van Roost van ExxonMobil keihard aan, &quot;helemaal gek&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In De Avondshow met Arjen Lubach had de presentator donderdagavond zijn pijlen gericht op Joost Van Roost, voormalig topman van ExxonMobil. Die weigerde te verschijnen voor de parlementaire commissie die onderzoek doet naar de catastrofale gevolgen van de gasboringen in Groningen. Daarbij beroepte Van Roost zich op zijn recht als Belgisch staatsburger, volgens Lubach "het laagste wat je kan doen". Ook was Lubach verbijsterd dat Van Roost zijn kat naar de commissie stuurde: "Die is helemaal gek!" Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Arjen Lubach pakt Joost Van Roost van ExxonMobil keihard aan, "helemaal gek"

In De Avondshow met Arjen Lubach had de presentator donderdagavond zijn pijlen gericht op Joost Van Roost, voormalig topman van ExxonMobil. Die weigerde te verschijnen voor de parlementaire commissie die onderzoek doet naar de catastrofale gevolgen van de gasboringen in Groningen. Daarbij beroepte Van Roost zich op zijn recht als Belgisch staatsburger, volgens Lubach "het laagste wat je kan doen". Ook was Lubach verbijsterd dat Van Roost zijn kat naar de commissie stuurde: "Die is helemaal gek!"

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's