Justine Marcella in Op1: "Queen Elizabeth heeft ambt van koningschap opnieuw vormgegeven"

Justine Marcella in Op1: "Queen Elizabeth heeft ambt van koningschap opnieuw vormgegeven"

Donderdag 8 september 2022 om 23:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De Britse koningin Elizabeth is donderdagmiddag op 96-jarige leeftijd overleden. Elizabeth zat 70 jaar op de troon en was daarmee de langst regerende monarch uit de Britse geschiedenis.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Justine Marcella</em> in <em>Op1</em>: &quot;Queen Elizabeth heeft ambt van koningschap opnieuw vormgegeven&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Britse koningin Elizabeth is donderdagmiddag op 96-jarige leeftijd overleden. Elizabeth zat 70 jaar op de troon en was daarmee de langst regerende monarch uit de Britse geschiedenis. Tekst gaat verder onder de video. Ambt van koningschapRoyaltydeskundige Justine Marcella vertelt in Op1 over Queen Elizabeth: "’Zij heeft het ambt van koningschap opnieuw vormgegeven. (...) Heel plichtsgetrouw. Je wist precies wat je aan haar had. Het was eigenlijk nooit verrassend." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Justine Marcella in Op1: "Queen Elizabeth heeft ambt van koningschap opnieuw vormgegeven"

Ambt van koningschap
Royaltydeskundige Justine Marcella vertelt in Op1 over Queen Elizabeth: "’Zij heeft het ambt van koningschap opnieuw vormgegeven. (...) Heel plichtsgetrouw. Je wist precies wat je aan haar had. Het was eigenlijk nooit verrassend."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's