Tim de Wit vertelt over gesprek met Queen Elizabeth: "Ik was doodzenuwachtig"

Tim de Wit vertelt over gesprek met Queen Elizabeth: "Ik was doodzenuwachtig"

Vrijdag 9 september 2022 om 08:46

Tim de Wit, voormalig correspondent van het Verenigd Koninkrijk, behoort tot de gelukkigen die Queen Elizabeth II ooit hebben ontmoet. Aan tafel bij Jinek vertelt De Wit dat hij van tevoren "doodzenuwachtig" was, want er zijn ontelbaar veel gedragsnormen waar je je aan dient te houden in gesprek met de Britse koningin.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tim de Wit</em> vertelt over gesprek met <em>Queen Elizabeth</em>: &quot;Ik was doodzenuwachtig&quot; Tim de Wit, voormalig correspondent van het Verenigd Koninkrijk, behoort tot de gelukkigen die Queen Elizabeth II ooit hebben ontmoet. Aan tafel bij Jinek vertelt De Wit dat hij van tevoren "doodzenuwachtig" was, want er zijn ontelbaar veel gedragsnormen waar je je aan dient te houden in gesprek met de Britse koningin. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. "8.3 seconden"Zo vertelt De Wit dat je alleen de eerste keer "Your Majesty" mag zeggen, want vervolgens dien je over te schakelen op "Ma'am". Ook mag je als man alleen een klein hoofdknikje maken en niet overdreven diep buigen als je de koningin ontmoet. Het gesprekje stelde volgens De Wit weinig voor en duurde "8.3 seconden". De koningin vroeg hem alleen: "How long have you been living here?" Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tim de Wit vertelt over gesprek met Queen Elizabeth: "Ik was doodzenuwachtig"

"8.3 seconden"
Zo vertelt De Wit dat je alleen de eerste keer "Your Majesty" mag zeggen, want vervolgens dien je over te schakelen op "Ma'am". Ook mag je als man alleen een klein hoofdknikje maken en niet overdreven diep buigen als je de koningin ontmoet. Het gesprekje stelde volgens De Wit weinig voor en duurde "8.3 seconden". De koningin vroeg hem alleen: "How long have you been living here?"

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's