Zien: Yvonne Coldeweijer strijkt met Meid in the City neer in Daniël Stalpertstraat in Amsterdam (De Pijp)

Zien: Yvonne Coldeweijer strijkt met Meid in the City neer in Daniël Stalpertstraat in Amsterdam (De Pijp)

Maandag 12 september 2022 om 11:17

Een langgekoesterde wens van Yvonne Coldeweijer gaat over twee weken in vervulling: een eigen winkel. De juicekoningin strijkt dan met haar kleding- en sieradenwinkel Meid in the City namelijk neer in de Daniël Stalpertstraat in de Amsterdamse wijk De Pijp.

6000 euro huur
Coldeweijer heeft een prachtig pand, nabij de populaire en boutique-rijke Gerard Doustraat, op de kop weten te tikken. Het zou om een ruimte van maar liefst 154m2 gaan, waar ze per maand bijna 6.000 euro aan huur voor moet gaan betalen (zo meldt Showmag). Daar moet Yvonne flink wat armbanden, jurken en tasjes voor verkopen. Ze kan zelf in ieder geval niet wachten om haar deuren te openen: 'Niet normaal toch! Kan wel janken', laat ze weten op Instagram.

Beelden van het winkelpand van Yvonne Coldeweijer zie je hieronder

Zien: Yvonne Coldeweijer strijkt met <em>Meid in the City</em> neer in Daniël Stalpertstraat in Amsterdam (De Pijp) Een langgekoesterde wens van Yvonne Coldeweijer gaat over twee weken in vervulling: een eigen winkel. De juicekoningin strijkt dan met haar kleding- en sieradenwinkel Meid in the City namelijk neer in de Daniël Stalpertstraat in de Amsterdamse wijk De Pijp. 6000 euro huurColdeweijer heeft een prachtig pand, nabij de populaire en boutique-rijke Gerard Doustraat, op de kop weten te tikken. Het zou om een ruimte van maar liefst 154m2 gaan, waar ze per maand bijna 6.000 euro aan huur voor moet gaan betalen (zo meldt Showmag). Daar moet Yvonne flink wat armbanden, jurken en tasjes voor verkopen. Ze kan zelf in ieder geval niet wachten om haar deuren te openen: 'Niet normaal toch! Kan wel janken', laat ze weten op Instagram. Beelden van het winkelpand van Yvonne Coldeweijer zie je hieronder Bekijk ook Yvonne Coldeweijer over nieuwe podcast De Juice Show: "Mark Koster kwam met het idee" Bekijk deze video » Schiphol-HEL duurt voort: 'Dit moet ophouden' (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's