Wilfred Genee in shock door vrouw die zelfmoord wil plegen bij financiële problemen

Wilfred Genee in shock door vrouw die zelfmoord wil plegen bij financiële problemen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wilfred Genee</em> in shock door vrouw die <em>zelfmoord</em> wil plegen bij financiële problemen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De vier kabinetten Rutte hebben Nederland in een ongekende puinhoop gestort - met zeer ernstige gevolgen. Vandaag Inside-presentator Wilfred Genee is in shock door een filmpje dat hij op social media voorbij zag komen. Daarin biecht een Haagse vrouw op dat ze een einde aan haar leven wil maken als ze in de financiële problemen komt door een torenhoge energierekening. Ook de inflatie helpt daar natuurlijk niet bij. "Dat is echt een heftig filmpje," aldus Genee. Denk jij aan zelfdoding? Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-113 of chat op 113.nl. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De vier kabinetten Rutte hebben Nederland in een ongekende puinhoop gestort - met zeer ernstige gevolgen. Vandaag Inside-presentator Wilfred Genee is in shock door een filmpje dat hij op social media voorbij zag komen. Daarin biecht een Haagse vrouw op dat ze een einde aan haar leven wil maken als ze in de financiële problemen komt door een torenhoge energierekening. Ook de inflatie helpt daar natuurlijk niet bij. "Dat is echt een heftig filmpje," aldus Genee.

Denk jij aan zelfdoding? Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-113 of chat op 113.nl.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV