Video: Hermes House Band opent Jinek feestelijk met I Will Survive

Video: Hermes House Band opent Jinek feestelijk met I Will Survive

Zaterdag 17 september 2022 om 08:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Video: Hermes House Band opent <em>Jinek</em> feestelijk met <em>I Will Survive</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. 'Zullen we een bandje beginnen?' Dat opperde een student van het Rotterdamsch Studenten Corps precies veertig jaar geleden. Ze vonden het een goed idee, startten een bandje, en de rest is geschiedenis. De Hermes House Band groeide uit tot de bekendste coverband van Nederland, en scoorde ook internationaal hit na hit. Vrijdagavond waren ze te gast in JInek en ze openden de show. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Hermes House Band opent Jinek feestelijk met I Will Survive

'Zullen we een bandje beginnen?' Dat opperde een student van het Rotterdamsch Studenten Corps precies veertig jaar geleden. Ze vonden het een goed idee, startten een bandje, en de rest is geschiedenis. De Hermes House Band groeide uit tot de bekendste coverband van Nederland, en scoorde ook internationaal hit na hit. Vrijdagavond waren ze te gast in JInek en ze openden de show.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's