Bizarre beelden: Man in Westminster Hall rent naar kist Queen Elizabeth

Bizarre beelden: Man in Westminster Hall rent naar kist Queen Elizabeth

Zaterdag 17 september 2022 om 17:50

In Westminster Hall in Londen heeft een man vrijdagavond geprobeerd om naar de kist van Queen Elizabeth te rennen. Een ooggetuige zegt tegen Sky News dat de man vanuit de rij naar de kist rende, maar snel naar de grond werd gewerkt door de politie. Hij zou zijn aangehouden en vastzitten.

Tekst gaat verder onder de video.

Bizarre beelden: Man in <em>Westminster Hall</em> rent naar kist <em>Queen Elizabeth</em> In Westminster Hall in Londen heeft een man vrijdagavond geprobeerd om naar de kist van Queen Elizabeth te rennen. Een ooggetuige zegt tegen Sky News dat de man vanuit de rij naar de kist rende, maar snel naar de grond werd gewerkt door de politie. Hij zou zijn aangehouden en vastzitten. Tekst gaat verder onder de video. Lange rijenDuizenden mensen staan in de rij in de Britse hoofdstad om afscheid te nemen van de onlangs overleden Elizabeth. De wachttijd is vrijdagavond opgelopen tot zeker 22 uur. De politie en de lokale overheid hebben wachtenden gewaarschuwd dat het uren kan duren voordat zij aan de beurt zijn. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Zien: Britten nemen afscheid van koningin Elizabeth in Londen Bekijk deze video » Video: emotionele David Beckham breekt tijdens laatste bezoek aan Queen Elizabeth Bekijk deze video »
Viral :
Bizarre beelden: Man in Westminster Hall rent naar kist Queen Elizabeth

Lange rijen
Duizenden mensen staan in de rij in de Britse hoofdstad om afscheid te nemen van de onlangs overleden Elizabeth. De wachttijd is vrijdagavond opgelopen tot zeker 22 uur. De politie en de lokale overheid hebben wachtenden gewaarschuwd dat het uren kan duren voordat zij aan de beurt zijn.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's