Hart van Nederland gemist? 'Wreedheden op kinderboerderijen moeten stoppen' (video)

Hart van Nederland gemist? 'Wreedheden op kinderboerderijen moeten stoppen' (video)

Zondag 18 september 2022 om 22:52

<em>Hart van Nederland</em> gemist? 'Wreedheden op kinderboerderijen moeten stoppen' (video) Dieren bij een flink aantal stads- en kinderboerderijen in Nederland krijgen niet de kans om oud te worden, stelt Comité Dierennoodhulp. De jonge dieren worden gehouden tot ze niet meer 'schattig genoeg zijn. (...) Deze wreedheden moeten stoppen.' Je hoorde erover in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: 20-jarige man overleden na steekincident in centrum Nijmegen Bekijk deze video » Video: 10-jarig kind zwaargewond na aanrijding met tram in Den Haag Bekijk deze video » Hart van Nederland: 'Maatregelen Prinsjesdag niet genoeg tegen koopkrachtcrisis' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Dieren bij een flink aantal stads- en kinderboerderijen in Nederland krijgen niet de kans om oud te worden, stelt Comité Dierennoodhulp. De jonge dieren worden gehouden tot ze niet meer 'schattig genoeg zijn. (...) Deze wreedheden moeten stoppen.' Je hoorde erover in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's