Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is televisieklassieker Spoorloos, al sinds 1990 te zien bij de publieke omroep, terug met gloednieuwe afleveringen op NPO 1. Mister Spoorloos Derk Bolt zal opnieuw alles op alles zetten om familieleden met elkaar te herenigen. GeadopteerdenIn Spoorloos proberen Bolt en zijn team in Nederland woonachtige mensen te helpen bij hun zoektocht naar hun biologische familie. In veel gevallen zijn ze geadopteerd door een Nederlands gezin en weten ze vrijwel niets over hun ouders en eventuele broertjes en zusjes. Bolt slaagt er bijna altijd in familieleden van de geadopteerden te vinden in het land van herkomst. ChiliIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen het verhaal van Wesley. Hij heeft een Nederlandse moeder en een Chileense vader, maar is opgevoed door zijn stiefvader. Toen Wesley ongeveer twee jaar oud was, is zijn biologische vader Ricardo teruggegaan naar Chili en er is nooit meer contact geweest. Wesley vraagt zich af of zijn vader nog leeft en waarom hij helemaal uit beeld is verdwenen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 19 September 2022 om 22:18

Vanaf vanavond is televisieklassieker Spoorloos, al sinds 1990 te zien bij de publieke omroep, terug met gloednieuwe afleveringen op NPO 1. Mister Spoorloos Derk Bolt zal opnieuw alles op alles zetten om familieleden met elkaar te herenigen.

Geadopteerden
In Spoorloos proberen Bolt en zijn team in Nederland woonachtige mensen te helpen bij hun zoektocht naar hun biologische familie. In veel gevallen zijn ze geadopteerd door een Nederlands gezin en weten ze vrijwel niets over hun ouders en eventuele broertjes en zusjes. Bolt slaagt er bijna altijd in familieleden van de geadopteerden te vinden in het land van herkomst.

Chili
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen het verhaal van Wesley. Hij heeft een Nederlandse moeder en een Chileense vader, maar is opgevoed door zijn stiefvader. Toen Wesley ongeveer twee jaar oud was, is zijn biologische vader Ricardo teruggegaan naar Chili en er is nooit meer contact geweest. Wesley vraagt zich af of zijn vader nog leeft en waarom hij helemaal uit beeld is verdwenen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Spoorloos

Actuele video's

Meer actuele video's