Veronica Offside: Jan Boskamp krijgt applaus na goed uitspreken 'Kökcu'

Veronica Offside: Jan Boskamp krijgt applaus na goed uitspreken 'Kökcu'

Dinsdag 20 september 2022 om 08:13

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Veronica Offside</em>: Jan Boskamp krijgt applaus na goed uitspreken 'Kökcu' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Jan Boskamp staat bekend om zijn hilarische verbasteringen van spelersnamen. Bij zijn terugkeer aan tafel bij Wilfred Genee probeert de presentator hem opnieuw een leuke uitspraak te ontlokken door te vragen naar "die Turkse speler van Feyenoord", want hoe heet hij ook alweer? "Wie, Kökcu?" vraagt Boskamp. Tegen ieders verwachting in spreekt hij de naam meteen goed uit, waarna Genee om een applausje van het publiek vraagt. "Wat ben je toch een echte klootzak, joh!" roept Boskamp meteen. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Jan Boskamp staat bekend om zijn hilarische verbasteringen van spelersnamen. Bij zijn terugkeer aan tafel bij Wilfred Genee probeert de presentator hem opnieuw een leuke uitspraak te ontlokken door te vragen naar "die Turkse speler van Feyenoord", want hoe heet hij ook alweer? "Wie, Kökcu?" vraagt Boskamp. Tegen ieders verwachting in spreekt hij de naam meteen goed uit, waarna Genee om een applausje van het publiek vraagt. "Wat ben je toch een echte klootzak, joh!" roept Boskamp meteen.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's