Bekijk de promo: Ewout Genemans loopt mee met het B.O.T.

Bekijk de promo: Ewout Genemans loopt mee met het B.O.T.

Dinsdag 20 september 2022 om 13:49

Het is niet de vraag of het gaat gebeuren, maar wanneer. Er heerst een constante dreiging voor ontsnappingspogingen van topcriminelen. Wie zijn toch de mensen in die geblindeerde, gepantserde auto's die grote misdadigers vervoeren? Ewout Genemans zoekt het uit. Kijk vanavond. Bekijk het fragment hieronder.

Ewout is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ewout terugkijken via Gids.tv.

Bekijk de promo: <em>Ewout Genemans loopt mee met het B.O.T.</em> Het is niet de vraag of het gaat gebeuren, maar wanneer. Er heerst een constante dreiging voor ontsnappingspogingen van topcriminelen. Wie zijn toch de mensen in die geblindeerde, gepantserde auto's die grote misdadigers vervoeren? Ewout Genemans zoekt het uit. Kijk vanavond. Bekijk het fragment hieronder. Ewout is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ewout terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Ewout Genemans als ware crimineel getransporteerd door BOT-team (video) Bekijk deze video » Video: Ewout Genemans past uitzending Ewout aan na klacht advocaat Inez Weski Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de promo: Ewout Genemans loopt mee met het B.O.T.

Actuele video's

Meer actuele video's