Bekijk de balkonscène op Prinsjesdag 2022 met boe-roepende mensen

Bekijk de balkonscène op Prinsjesdag 2022 met boe-roepende mensen

Terwijl de koninklijke familie op het balkon staat en zwaait naar de mensen is de sfeer niet optimaal. Niet iedereen zwaait even vrolijk terug vanwege het boegeroep. Er wordt opnieuw gefloten en gejoeld naar de royals, net zoals bij de rit met de Glazen Koets. Bekijk de Twitterbeelden met de balkonscène op Prinsjesdag 2022 hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de balkonscène op <em>Prinsjesdag 2022</em> met boe-roepende mensen Terwijl de koninklijke familie op het balkon staat en zwaait naar de mensen is de sfeer niet optimaal. Niet iedereen zwaait even vrolijk terug vanwege het boegeroep. Er wordt opnieuw gefloten en gejoeld naar de royals, net zoals bij de rit met de Glazen Koets. Bekijk de Twitterbeelden met de balkonscène op Prinsjesdag 2022 hieronder. Lees verder onder de video. BeatrixDe koninklijke familie zwaait vanaf het balkon van Paleis Noordeinde naar de mensenmassa. Van links naar rechts: prinses Amalia, koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien. Prinses Beatrix zwaaide vanuit het gebouw van de Raad van State naar de jongere leden van haar familie die haar taken hebben overgenomen. Bekijk ook Jinek gemist? Komt de Gouden Koets nog terug? Bekijk deze video » Kijk LIVE naar Prinsjesdag 2022 (dinsdag 20 september) Bekijk deze video » Zien: dit draagt prinses Amalia op eerste Prinsjesdag Bekijk deze video »
Royals :
Bekijk de balkonscène op Prinsjesdag 2022 met boe-roepende mensen

Beatrix
De koninklijke familie zwaait vanaf het balkon van Paleis Noordeinde naar de mensenmassa. Van links naar rechts: prinses Amalia, koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien. Prinses Beatrix zwaaide vanuit het gebouw van de Raad van State naar de jongere leden van haar familie die haar taken hebben overgenomen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV