René van der Gijp haalt uit naar Thierry Baudet: "Die man is helemaal gek geworden"

René van der Gijp haalt uit naar Thierry Baudet: "Die man is helemaal gek geworden"

Donderdag 22 september 2022 om 08:40

Uiteraard worden de bizarre uitspraken van Thierry Baudet over Sigrid Kaag, waardoor het hele kabinet de Tweede Kamer verliet, ook in Vandaag Inside besproken. René van der Gijp kan een lach niet onderdrukken, maar heeft ook een serieuze uithaal in petto: "Die man is helemaal gek geworden. En dat is in een korte tijd gegaan."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> haalt uit naar <em>Thierry Baudet</em>: &quot;Die man is helemaal gek geworden&quot; Uiteraard worden de bizarre uitspraken van Thierry Baudet over Sigrid Kaag, waardoor het hele kabinet de Tweede Kamer verliet, ook in Vandaag Inside besproken. René van der Gijp kan een lach niet onderdrukken, maar heeft ook een serieuze uithaal in petto: "Die man is helemaal gek geworden. En dat is in een korte tijd gegaan." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. "Doorgeslagen"Ook Johan Derksen sluit zich aan bij Van der Gijp. Volgens Derksen had Baudet ooit een goed verhaal, waarmee hij bij de Provinciale Statenverkiezingen een grote winst binnensleepte, maar is hij daarna "doorgeslagen". Overigens heeft Derksen ook geen goed woord over voor Kaag, die naar voorzitter Vera Bergkamp zat te zwaaien: "Ze vindt zichzelf zó belangrijk dat zij in kan grijpen en iemand het woord kan ontnemen!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

"Doorgeslagen"
Ook Johan Derksen sluit zich aan bij Van der Gijp. Volgens Derksen had Baudet ooit een goed verhaal, waarmee hij bij de Provinciale Statenverkiezingen een grote winst binnensleepte, maar is hij daarna "doorgeslagen". Overigens heeft Derksen ook geen goed woord over voor Kaag, die naar voorzitter Vera Bergkamp zat te zwaaien: "Ze vindt zichzelf zó belangrijk dat zij in kan grijpen en iemand het woord kan ontnemen!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's