Cynische Floor Bremer over vrolijke en relaxte Mark Rutte: "Gaat allemaal goedkomen!"

Cynische Floor Bremer over vrolijke en relaxte Mark Rutte: "Gaat allemaal goedkomen!"

Vrijdag 23 september 2022 om 08:42

Aan tafel bij Jinek werden de Algemene Politieke Beschouwingen nabesproken. Het viel Eva Jinek op dat Mark Rutte wel érg relaxed was - en politiek verslaggever Floor Bremer snapt dit wel. Er ligt namelijk een plan op tafel waar Rutte zelf helemaal achter staat, net als de coalitie, en waarmee ze óók nog tegemoetkomen aan sommige wensen van GroenLinks en de PvdA.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Cynische <em>Floor Bremer</em> over vrolijke en relaxte <em>Mark Rutte</em>: &quot;Gaat allemaal goedkomen!&quot; Aan tafel bij Jinek werden de Algemene Politieke Beschouwingen nabesproken. Het viel Eva Jinek op dat Mark Rutte wel érg relaxed was - en politiek verslaggever Floor Bremer snapt dit wel. Er ligt namelijk een plan op tafel waar Rutte zelf helemaal achter staat, net als de coalitie, en waarmee ze óók nog tegemoetkomen aan sommige wensen van GroenLinks en de PvdA. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. CynischMet andere woorden: Rutte wist van tevoren al dat hij het in de zak had. Een cynische Bremer zag dat ook: "Ik snap het ook allemaal wel, want we hebben dit probleem, dat probleem, asielzoekers, de boeren... Hij had zoiets van: ik begrijp dit [het wantrouwen in de politiek, red.] helemaal, maar mensen, het gaat allemaal goedkomen!" Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Cynische Floor Bremer over vrolijke en relaxte Mark Rutte: "Gaat allemaal goedkomen!"

Cynisch
Met andere woorden: Rutte wist van tevoren al dat hij het in de zak had. Een cynische Bremer zag dat ook: "Ik snap het ook allemaal wel, want we hebben dit probleem, dat probleem, asielzoekers, de boeren... Hij had zoiets van: ik begrijp dit [het wantrouwen in de politiek, red.] helemaal, maar mensen, het gaat allemaal goedkomen!"

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's