Zien: Madonna (64) maakt bizarre videoclip vol seks en tongt met andere vrouw

Zien: Madonna (64) maakt bizarre videoclip vol seks en tongt met andere vrouw

Vrijdag 23 september 2022 om 08:19

Vooropgesteld: zangeres Madonna is een muziekicoon van de bovenste plank, met een fenomenaal oeuvre en legendarische hits als 'Holiday', 'Like a Prayer' en 'Vogue'. De laatste tijd probeert de inmiddels 64-jarige superster echter wanhopig jong te blijven. In een nieuwe videoclip neemt dat wel héle bijzondere vormen aan.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Madonna</em> (64) maakt bizarre videoclip vol seks en tongt met andere vrouw Vooropgesteld: zangeres Madonna is een muziekicoon van de bovenste plank, met een fenomenaal oeuvre en legendarische hits als 'Holiday', 'Like a Prayer' en 'Vogue'. De laatste tijd probeert de inmiddels 64-jarige superster echter wanhopig jong te blijven. In een nieuwe videoclip neemt dat wel héle bijzondere vormen aan. Lees verder onder de video. TongzoenDe clip is gemaakt bij een remix van Madonna's hit 'Hung Up'. We zien een bijna onherkenbare Madonna - compleet met grill in haar mond - in een videoclip vol seksuele toespelingen en handelingen. Meerdere keren steekt Madonna haar tong in de mond van haar vrouwelijke tegenspeler, wat doet denken aan haar optreden bij de MTV Music Video Awards in 2003, waar ze zoende met Britney Spears en Christina Aguilera. Bekijk de bizarre beelden van Madonna hierboven.
Muziek :

Tongzoen
De clip is gemaakt bij een remix van Madonna's hit 'Hung Up'. We zien een bijna onherkenbare Madonna - compleet met grill in haar mond - in een videoclip vol seksuele toespelingen en handelingen. Meerdere keren steekt Madonna haar tong in de mond van haar vrouwelijke tegenspeler, wat doet denken aan haar optreden bij de MTV Music Video Awards in 2003, waar ze zoende met Britney Spears en Christina Aguilera.

Bekijk de bizarre beelden van Madonna hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's