Joost Vullings in Jinek: 'Is Mark Rutte nog wel de juiste man? (video)

Joost Vullings in Jinek: 'Is Mark Rutte nog wel de juiste man? (video)

Zaterdag 24 september 2022 om 09:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Joost Vullings in <em>Jinek</em>: 'Is Mark Rutte nog wel de juiste man? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Is Mark Rutte nog wel degene die de problemen van de Nederlander kan oplossen? Die vraag wordt steeds meer gesteld, nu ook binnen de eigen partij van de premier. Onder andere de JOVD luidde donderdag de noodklok. Joost Vullings analyseert het premierschap van Rutte in de talkshow Jinek. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Joost Vullings in Jinek: 'Is Mark Rutte nog wel de juiste man? (video)

Is Mark Rutte nog wel degene die de problemen van de Nederlander kan oplossen? Die vraag wordt steeds meer gesteld, nu ook binnen de eigen partij van de premier. Onder andere de JOVD luidde donderdag de noodklok. Joost Vullings analyseert het premierschap van Rutte in de talkshow Jinek.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's