Staatssecretaris van Financiën Marnix van Rij: "Kabinet niet alert genoeg geweest" (WNL)

Staatssecretaris van Financiën Marnix van Rij: "Kabinet niet alert genoeg geweest" (WNL)

Zondag 25 september zagen we bij WNL op Zondag de staatssecretaris van Financiën Marnix van Rij. Staatssecretaris van Rij is kritisch op eigen handelen: "Kabinet niet alert genoeg geweest op eerder instellen energieplafond", is wat hij zegt tegen Rick Nieman. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Staatssecretaris van Financiën <em>Marnix van Rij</em>: &quot;Kabinet niet alert genoeg geweest&quot; (<em>WNL</em>) Zondag 25 september zagen we bij WNL op Zondag de staatssecretaris van Financiën Marnix van Rij. Staatssecretaris van Rij is kritisch op eigen handelen: "Kabinet niet alert genoeg geweest op eerder instellen energieplafond", is wat hij zegt tegen Rick Nieman. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. Hoge energierekening"De CDA-bewindspersoon was in WNL op Zondag te gast om de kabinetsplannen toe te lichten die huishoudens en ondernemers moet compenseren voor de hoge energierekening. Het kabinet heeft volgens hem veel gedaan om de lasten voor die groepen te verlagen, maar had wel eerder in actie moeten komen om een energieplafond in te stellen", schrijft WNL op hun website. WNL Op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de promo van WNL op Zondag met Dilan Yeşilgöz over complotdenkers Bekijk deze video » Ingrid Thijssen in WNL op Zondag: "Vals frame dat bedrijven zijn geholpen tijdens corona" Bekijk deze video »
TV :
Staatssecretaris van Financiën Marnix van Rij: "Kabinet niet alert genoeg geweest" (WNL)

Hoge energierekening
"De CDA-bewindspersoon was in WNL op Zondag te gast om de kabinetsplannen toe te lichten die huishoudens en ondernemers moet compenseren voor de hoge energierekening. Het kabinet heeft volgens hem veel gedaan om de lasten voor die groepen te verlagen, maar had wel eerder in actie moeten komen om een energieplafond in te stellen", schrijft WNL op hun website.

WNL Op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV