RTL Nieuws gemist? Vluchten voor oproep leger: Russen massaal naar Georgië (video)

RTL Nieuws gemist? Vluchten voor oproep leger: Russen massaal naar Georgië (video)

<em>RTL Nieuws</em> gemist? Vluchten voor oproep leger: <em>Russen</em> massaal naar Georgië (video) Sinds president Poetin de mobilisatie heeft afgekondigd proberen veel Russische mannen hun land te ontvluchten. Een van de routes loopt naar het zuiden, de grens met Georgië over. RTL Nieuws-correspondent Eva Hartog is aan die grens en ziet een continue stroom jonge Russische mannen door de douane komen, met de auto, lopend of op de fiets. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Video: bak kritiek op VVD vanwege vage plannen voor middeninkomens en mkb Bekijk deze video » RTL Nieuws gemist? Hilariteit bij APB in Tweede Kamer: 'Heeft u de wet overtreden?' Bekijk deze video » Video: Vrachtvliegtuig mist landingsbaan Montpellier en crasht in water Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws gemist? Vluchten voor oproep leger: Russen massaal naar Georgië (video)

Sinds president Poetin de mobilisatie heeft afgekondigd proberen veel Russische mannen hun land te ontvluchten. Een van de routes loopt naar het zuiden, de grens met Georgië over. RTL Nieuws-correspondent Eva Hartog is aan die grens en ziet een continue stroom jonge Russische mannen door de douane komen, met de auto, lopend of op de fiets.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV