Mohamed Ihattaren getrouwd met TikTok-ster Yasmine: bekijk de beelden

Mohamed Ihattaren getrouwd met TikTok-ster Yasmine: bekijk de beelden

Maandag 26 september 2022 om 14:19

Mohamed Ihattaren gaat voortaan als getrouwde man door het leven, de Ajacied is namelijk in het huwelijksbootje gestapt met zijn geliefde TikTok-ster Yasmine. Eerder dit jaar lekte al uit dat de twee een relatie hebben. Ihattaren werd ernstig bedreigd en kon daardoor niet voetballen, de bedreigingen zouden komen uit criminele kringen vanwege hun relatie. Op social media is in ieder geval te zien dat de twee dolgelukkig zijn als kersverse man en vrouw.

Bekijk de beelden van social media en Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mohamed Ihattaren</em> getrouwd met TikTok-ster Yasmine: bekijk de beelden Mohamed Ihattaren gaat voortaan als getrouwde man door het leven, de Ajacied is namelijk in het huwelijksbootje gestapt met zijn geliefde TikTok-ster Yasmine. Eerder dit jaar lekte al uit dat de twee een relatie hebben. Ihattaren werd ernstig bedreigd en kon daardoor niet voetballen, de bedreigingen zouden komen uit criminele kringen vanwege hun relatie. Op social media is in ieder geval te zien dat de twee dolgelukkig zijn als kersverse man en vrouw. Bekijk de beelden van social media en Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Mo Ihattaren gespot met verdachte Marengo-proces: ‘Dreiging vanwege conflict’ Bekijk deze video » John van den Heuvel over Ihattaren: "Laat verdachten Marengo proces in zijn auto rijden" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's